Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Itt van lehetőséged megírni a véleményedet az oldalról, várok ötleteket, véleményeket.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

kenyaafrica@ymail.hu

(Balázs, 2009.02.01 19:22)

Szevasz Klára. Te tényleg ilyen béna vagy ,vagy csak alapból egy elcseszett személy vagy akibe semmi önkritika nem szorult!? Renike eszméletlenül csodaszép és az oldala szerintem szellemes,jól megszerkesztett és frankó! Mielőtt kritizálsz valamit és valakit nézz magadba! Hy

kenyaafrica@ymail.com

(Kádár Renáta, oldal szerkesztő, 2009.02.01 11:07)

Szia Kedves Klára!

Szerintem nem attól függ egy oldal minőségi kivitelezése, hogyan néz ki az illető, aki dolgozik egy honlapon! //Külsőmmel kapcsolatban is egyedüli negatív vélemény, amit eddig kaptam:)// A rengeteg pozitív vélemény mellett a te véleményed eltörpül, ugyanis én látom a statisztikát az oldal nézettségéről és olvasottságáról éppen ezért nem tántorít el az egyedüli véleményed!!Ezenkívül az üzeneted szóhasználatából kifolyólag nem volt nehéz megállapítanom, hogy ha valaki képes egy ilyen üzenetet elküldeni egy honlapra nem sok intelligencia szorult belé, de ezzel a saját szegénységi bizonyítványodat mutattad meg és nem az én munkámat szégyenítetted le. Egyébként meg az oldal intelligens emberek számára készül tehát kérlek ne nézzd meg többször!:)...És az oldal olvasóihoz szól, hogy szivesen elolvasom a negatív kritikákat is, mert abból tanul az ember, és lehet építő jellegű is, de disztingvált szóhasználattal:)...köszönöm! És olyan érvekkel, amin tudok változtatni, mert az arcom olyan marad amilyennek megszülettem:)...szerencsére!!

t.tamara88@citromail.hu

(Tamara, 2008.10.18 15:29)

szia!
nagyon klassz az oldal, pont olyan amilyennek lennie kell, tökéletes. gratulálok hozzá neked és a segítőidnek is! egyébként meg sok pussz! :-)
(www.loafer.mlap.hu)

latomus@citromail.hu

(Latomus, 2008.09.27 10:59)

Kedves Renáta!

Nagyon informatív, érdekes és értékes az oldalad. Csak gratulálni tudok hozzá. Afrikához én nem értek ennyire, de (a távolból, mivel sosem jártam ott) én is nagyon szeretem. Ezerarcú, titokzatos, ősi és mély... azt hiszem.

Üdvözlettel: Latomus (www.latomus.eoldal.hu)


« előző

1 | 2 | 3